Imatge del bar del Centre Cultural del Morell.

El Morell treu a licitació el bar del Centre Cultural

Les persones interessades s'hi poden presentar fins al 20 de setembre a les 14.00 hores

Bona oportunitat al Morell. L'ajuntament del municipi acaba de treure a licitació el bar del Centre Cultural. Ho fa després d'haver realitzat el mateix amb el bar de les piscines municipals. Així doncs, l'Ajuntament del Morell ha iniciat el procediment per trobar les persones que gestionaran aquest equipament.

Les bases per participar en el concurs públic es poden consultar en aquest enllaç. El bar del Centre Cultural busca qui el gestioni durant quatre anys. El cànon mensual és de 566,66 euros. Totes les persones que hi estiguin interessades poden presentar la seva oferta mitjançant l'eina de sobre digital. El termini màxim per a fer-ho és el 20 de setembre a les 14.00 hores.

L'Ajuntament del Morell ha explicat que a l'hora d'escollir la proposta guanyadora tindrà en compte alguns aspectes concrets. Alguns d'aquests punts importants per tenir possibilitats de gestionar el bar de Centre Cultural és la descripció de l'activitat que s'hi farà, l'adequació de l'espai, la proposta de carta o l'enfocament i activitats de dinamització, entre altres.

L'alcalde del Morell, Eloi Calbet, ha volgut remarcar que es tracta «d'un punt neuràlgic del nostre municipi». «Bars n'hi ha molts, cadascun amb les seves particularitats i el seu ambient, però el bar del Centre Cultural és, ha estat i ha de ser un establiment per a tots i un punt de trobada de referència».