Imatge d'un bar.

El Morell busca gestors per al bar del Centre Cultural

Es poden enviar les propostes fins al 12 de setembre

L'Ajuntament del Morell ha anunciat que ha sortit a licitació la gestió del bar del Centre Cultural. Es tracta d'una oportunitat per a totes aquelles persones o empreses que estiguin buscant gestionar un establiment de restauració a les comarques tarragonines.

El contracte que es contempla és de dos anys, prorrogables a dos més, amb un cànon mensual de 506,66 euros. D'aquesta licitació en sortiran els futurs gestors del bar del Centre Cultural, un espai que és el punt neuràlgic cultural del municipi del Tarragonès.

Segons l'alcalde del Morell, Eloi Calbet, aquest és un establiment «emblemàtic» al municipi, i s'espera que els futurs gestors de l'espai continuïn amb el caràcter «obert» que ha tingut fins ara, esdevenint «un punt de trobada, de referència».

La presentació d'ofertes es fa mitjançant l'eina de sobre digital i el termini està obert fins al 12 de setembre a les 14.00 hores. Des de l'Ajuntament del Morell han explicat que a l'hora d'escollir la proposta guanyadora es tindrà en compte aspectes com la descripció de l'activitat, l'adequació de l'espai, la proposta de carta o el pla de negoci, entre altres.

Els interessats en presentar-se en aquesta licitació poden fer-ho a través d'aquesta pàgina web, on també hi trobaran tots els requeriments i passos a seguir.