Imatge promocional de l'espectacle de màgia de Charlie Mag i Jordi Caps

La màgia posa punt final al cicle 'Dijous d'estiu' del Morell

Es podrà veure l'espectacle 'Il·lusionadors', a càrrec de Jordi Caps i Charlie Mag

La màgia posarà el punt final al cicle 'Dijous d'estiu' del Morell, amb l'actuació de dos dels referents de la màgia del nostre país: Jordi Caps, professor de màgia a l'escola del Mag Lari i assessor del Mago Pop, i Charlie Mag, guanyador de la vareta d'or de Montecarlo. Els dos portaran al municipi del Tarragonès l'espectacle 'Il·lusionadors', una proposta completa i divertida, amb diferents disciplines de la màgia.

La darrera cita del cicle estiuenc, amb entrada lliure i gratuïta, tindrà lloc aquest dijous 1 de setembre, a les 21.30 hores. L'escenari serà el Jardí de l'Ajuntament del Morell.

Un balanç molt positiu

El cicle 'Dijous d’estiu', que organitza cada any la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell, suposen una aposta per la cultura durant l'agost, un tradicionalment de vacances. «La idea és que no s’aturin les cites culturals i que, tot i les vacances, la ciutadania tingui opcions per sortir», han indicat les regidores de l’àrea, Maria Jesús Valldosera i Mònica Casas.

Des de la regidoria han fet un balanç molt positiu del cicle, que va començar el passat 11 d'agost amb el concert Sambach Capítol 1. Les altres dues cites dels 'Dijous d'estiu' han estat les havaneres del Grup Balandra i el cinema a la fresca amb la pel·lícula 'Encanto'.