Pla general de la pista coberta polivalent al Morell

En marxa el projecte de construcció d'una pista coberta polivalent al Morell

Suposa una inversió de més d'1 milió d'euros

L'Ajuntament del Morell  s'ha posat mans a l'obra i ha informat que el municipi comptarà, ben aviat, amb una pista coberta polivalent, que suposa un equipament llargament reivindicat.

El projecte, que encara es troba en procés de licitació, es construirà al recinte annex a les piscines i comptarà amb una inversió de més d'1 milió d'euros, finançat parcialment pel Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC).

Una reforma molt rellevant pel Morell

L'alcalde del municipi, Eloi Calbet, s'ha mostrat cofoi amb la  futura construcció i creu que «amb aquesta obra, clourem les actuacions més importants del complex esportiu, després de la finalització de les obres del passatge de l'Esport el passat 2020». A més, ha explicat que el projecte s'ha impulsat «de la mà de les entitats esportives que en faran ús, que hi han pogut dir la seva des del principi».

Interior de la pista coberta polivalent del Morell

La pista, que comptarà amb les mides reglamentàries per a poder acollir competicions esportives, també disposarà de grades, vestidors, magatzems i una zona enjardinada a l'exterior que acabarà d'urbanitzar l'entorn.

Més d'una funció per una pista que «és molt necessària» 

A part d'acollir esdeveniments esportius, Calbet ha assegurat que la pista coberta polivalent també «permetrà acollir altres activitats, com ara concerts, sopars...».

Judit Fernández, regidora d'Esports, ha afegit que la construcció suposa «un equipament molt necessari, ja que el nostre pavelló s'ha quedat petit», en un municipi on «l'activitat esportiva és molt destacable».

Finalment, l'alcalde ha celebrat «el consens polític que hi ha hagut a l'hora de tirar-lo endavant».