El mercat de segona mà del Morell

El Morell organitza una nova edició del mercat de segona mà

Les persones interessades es poden apuntar abans de dimecres 18 de maig

El Morell organitzava el primer Mercat de segona mà el passat mes d'octubre. Després de la gran acollida d'aquest esdeveniment, la regidoria de Promoció Econòmica ha decidit organitzar-ne un de nou per al pròxim diumenge 22 de maig.

«La gent ens demanava de repetir, i creiem que ara, amb l’arribada del bon temps, és un moment ideal per a fer-ho», indica la regidora, Mònica Casas. I és que «iniciatives com aquesta són una oportunitat excel·lent per desfer-se d’objectes que ja no s’utilitzen i, al mateix temps, permetre que altres persones adquireixin a bon preu productes que encara estan en bon estat».

D'aquesta manera, «s’afavoreix la reutilització i es redueixen els residus», explica Casas. De fet, el lema és 'Ven allò que no utilitzes, troba allò que necessites'.

Aquesta segona edició del Mercat de segona mà serà un diumenge de trobada i intercanvi, una activitat que tindrà lloc al pati del Centre de Dia de 10 a 14 hores. A més, es complementarà amb un vermut popular per a totes les persones assistents a les 12 hores.

Per a inscriure’s, el preu és de 6 euros per una taula i 10 euros per dues taules. Les persones interessades poden adreçar-se al Centre Cultural del Morell en horari d’oficina, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, abans de dimecres 18 de maig.

Per a més informació, es pot escriure al correu electrònic centrecultural@morell.altanet.org o bé trucar al 977 84 21 76.