Les cames d'una dona mentre està caminant

Una caminada popular i més activitats pel Dia Mundial de l'Activitat Física al Morell

Del 4 al 8 d'abril s'han programat diferents activitats sota el lema comú 'Mou la vida'

Cada 6 d'abril es commemora el Dia Mundial de l'Activitat Física. Per aquest motiu, l'Ajuntament del Morell, a través de la regidoria d'esports, ha programat tota una setmana d'activitats per a celebrar aquest dia.

Sota el lema comú 'Mou la vida' es busca promoure l'activitat física i reduir el sedentarisme com a elements fonamentals de salut i benestar. «És una manera de mostrar el nostre compromís per promoure hàbits de vida activa al nostre poble, tant per a infants i adolescents com per a persones adultes i gent gran», afegeix la regidora de l'àrea Judit Fernández.

D'aquesta manera, del 4 al 8 d'abril, el Passatge de l'espot serà l'escenari de diverses activitats dirigides a l'aire lliure. Entre aquestes dues dates, hi haurà tàbata, step, ciclo, TRX i zumba. Les activitats es faran a les 18 hores de dilluns a dijous, mentre el divendres es farà a les 18.15 hores.

A més, el dia 6 d'abril, les activitats interiors del pavelló, el pàdel o el gimnàs seran gratuïtes. Tot i això, tindran prioritat les persones abonades.

L'última activitat que es farà serà el divendres 8 d'abril. Es farà una caminada popular de 5 quilòmetres, amb sortida i arribada al pavelló. També hi haurà un obsequi per a totes les persones participants.

Les activitats exteriors i la caminada són gratuïtes, si bé caldrà inscriure’s prèviament al pavelló municipal o al correu electrònic consergeriapavello@morell.altanet.org.