Un punt de càrrega de vehicles elèctrics al Morell

El Morell bonificarà l’impost de vehicles als vehicles elèctrics i híbrids

El ple ha aprovat la mesura per unanimitat | Es pot sol·licitar a partir d'aquest octubre i començarà a partir del 2022

L'Ajuntament del Morell ha aprovat per unanimitat en el darrer ple una decisió al voltant dels vehicles elèctrics i híbrids. En l'acte celebrat el passat 29 de juliol es va decidir bonificar l'impost d'aquesta mena de turismes a partir del 2022.

En concret, la bonificació serà del 65% en el cas de vehicles elèctrics i d'un 50% en els híbrids. «Creiem que és important fomentar la compra de cotxes més respectuosos amb el medi ambient», indica l’alcalde i també regidor d’Hisenda, Eloi Calbet, «ja que d’aquesta manera aconseguirem una mobilitat urbana més sostenible i amable amb els vianants».

Tothom qui vulgui, podrà sol·licitar-ho a partir del mes d'octubre. Caldrà que omplin una instància i que acreditin que compleixen els requisits, presentant els documents necessaris. 

A més, el Morell ja compta amb dos punts de recàrrega per a aquest tipus de vehicles, situats a l'aparcament de la zona esportiva. Són gratuïts i per utilitzar-los cal descarregar una aplicació de mòbil. El consistori ja estudia instal·lar-ne més.