Fotografia guanyadora del concurs del calendari municipal del Morell 2022

El Morell busca la fotografia per al calendari municipal del 2023

Les fotografies per optar al premi es poden publicar a Instagram fins al 14 de novembre

La Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament del Morell convoca, un any més, el concurs fotogràfic #Raconsipaisatges. Aquesta és una iniciativa oberta a tota la ciutadania morellenca i de la qual en surt, any rere any, la imatge que il·lustra el calendari municipal de l’any següent. Com és habitual, la temàtica del concurs és lliure, sempre amb el rerefons de capturar de forma singular i creativa algun espai del municipi.

Segons ha explicat el consistori morellenc en un comunicat, la persona autora de la imatge guanyadora, a més del reconeixement de veure una de les seves fotografies al calendari del Morell, rebrà també un dron DJI Mini 2 com a premi.

Com participar en el concurs fotogràfic?

Per a participar en el concurs, les fotografies s’hauran de publicar a la xarxa social Instagram des d’un perfil públic, amb l’etiqueta #Raconsipaisatges i #somdelMorell, i enviar en un correu electrònic a fotocalendari@elmorell.cat, fent constar el número de telèfon. Ambdós procediments són obligatoris. Cada participant pot presentar un màxim de tres fotografies que no hagin estat premiades en cap altre concurs.

Les fotografies que es presentin hauran de tenir orientació horitzontal (425 x 288 mm) i una resolució mínima de 72 ppp (en cas de ser la fotografia seleccionada, s’haurà de facilitar a 300 ppp), sense compressió ni marca d’aigua. A més, la persona guanyadora de l’última edició del concurs no pot participar fins a l’any vinent.

Les fotografies s’han de presentar abans de dilluns 14 de novembre (inclòs), i el dia 21 de novembre es farà pública, a través dels canals digitals de l’Ajuntament del Morell, la imatge guanyadora. El jurat el formaran una persona del municipi vinculada a la fotografia, un tècnic, un responsable de l’Ajuntament i un fotògraf professional de fora del Morell.