Càmera de fotos.

L'Ajuntament del Morell convoca un any més el concurs fotogràfic #Raconsipaisatges

La imatge guanyadora il·lustrarà el calendari municipal del 2022

Un any més, la regidoria de Comunicació de l'Ajuntament del Morell, ha engegat una nova edició del concurs fotogràfic #Raconsipaisatges de la qual sortirà la imatge que il·lustrarà el calendari municipal del pròxim any.

Aquesta iniciativa convida la ciutadania morellenca a participar en el certamen, de temàtica lliure, que busca que els concursants sàpiguen capturar de forma singular i creativa algun espai del poble. A més a més, la persona guanyadora rebrà un estabilitzador de càmera per a mòbil com a premi, a part del reconeixement de veure una de les seves fotografies al calendari municipal.

Aquest any, com a novetat, l'Ajuntament del Morell ha organitzat una ruta fotogràfica pel poble el dissabte 6 de novembre de la mà d'una professional de la fotografia, la tarragonina Laia Díaz. «L'objectiu és que una professional pugui guiar les persones assistents a l'activitat per tal de treure tot el suc possible a la càmera», assegura l'alcalde i regidor de Comunicació Eloi Calbet.

D'aquesta manera, Laia Díaz farà una petita ruta pel municipi en què donarà consells, idees i trucs per aconseguir imatges més originals i atractives. L'activitat, completament gratuïta, començarà a les 10 hores i tindrà una durada d'unes dues hores aproximadament. Les inscripcions es poden realitzar clicant en aquest enllaç.

Per participar en el concurs, les fotografies s'hauran de publicar a Instagram amb l'etiqueta #Raconsipaisatges i #somdelMorell i fent constar el número de telèfon enviant un correu electrònic a fotocalendari@elmorell.cat.

Cada participant pot presentar un màxim de 3 fotografies que no hagin estat premiades en cap altre concurs i amb una mida de 425x288 en horitzontal i una resolució mínima de 72 ppp sense compressió ni marca d'aigua.

El termini per presentar les fotografies durarà fins al dilluns 8 de novembre i el dia 10 es farà pública la imatge guanyadora, a través dels canals digitals de l'Ajuntament del Morell. El jurat estarà format per una persona del municipi vinculada a la fotografia, un tècnic, un responsable de l'Ajuntament i un fotògraf professional.