Imatge de l'edifici de l'Ajuntament del Morell

El Morell recupera la Festa de l'Esport i la transforma en la Diada de l'Esport

Tindrà lloc a la zona esportiva el dissabte 11 de juny

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament del Morell recupera aquest pròxim dissabte, 11 de juny, la Festa de l'Esport, després de dos anys d'absència a causa de la pandèmia. En aquest sentit, ho fa reconvertida en la Diada de l'Esport. La regidora de l'àrea, Judit Fernández, ha explicat que «hem reformulat, per tal que les entitats esportives puguin donar-se a conèixer i obrir-se a tot el municipi».

Fernández ha afegit que la cita «tindrà un ampli ventall d'activitats repartides entre el matí i la tarda». Serà una jornada de germanor en què participaran diverses entitats esportives del municipi, que també seran homenatjades «per la gran tasca que duen a terme al llarg de l’any», ha dit la regidora. La cita començarà a les nou del matí i s'allargarà fins a la nit, amb la celebració del Sopar de l'Esport.

Les entitats esportives del Morell que participaran en la Diada de l'Esport

L'horari de les activitats, que es faran a la zona esportiva, es poden consultar al cartell anunciador de la jornada, clicant en el següent enllaç. Hi haurà futbol solidari, bàsquet, ciclisme, zumba, futbol sala, taekwondo, patins o bàsquet. Entre altres entitats hi participaran l'entitat solidària Hol·la Genís, el CD Morell, el Club Ciclista El Morell, l'AMPA Escola Ventura Gassol, el CFS El Morell, el CB Morell i el Club Taekwondo Morell.

La Diada de l'Esport es clourà amb el Sopar de l'Esport, el lliurament de guardons i una festa amb música per tancar la jornada. La regidora Judit Fernández ha explicat que «serà una diada d’allò més completa que servirà per iniciar les vacances, encara que els campus esportius i activitats diverses fan que les entitats del nostre poble no s’aturin ni amb l’arribada de la calor».