El tronc de Nadal al Morell

Les festes de Nadal venen carregades d'activitats al Morell

Els Reis d'Orient preparen la seva arribada al municipi

El Tió, el Pare Noel o els Reis d'Orient són els principals protagonistes de les festes de Nadal. Una festivitat que l'il·lumina els llums dels municipis i la il·lusió dels infants. Per tot plegat, el Morell ha preparat un Nadal amb una gran quantitat d'activitats per a tothom. 

Després de l'arribada del Tió, s'han preparat diverses activitats per a totes les edats. Des del concurs de pessebres, el gran concert de Nadal, el Parc de Nadal o l'arribada del patge reial i dels Reis d'Orient. 

El Parc Infantil de Nadal del Morell
El Morell prepara les festes de Nadal | Àngel Ullate

El Morell encara els dies més grans de Nadal

Les festes de Nadal estan arribant al seu punt més àlgid. El Morell ha preparat un seguit d'activitats per a tota la família durant aquests dies. La nit de Nadal s'anunciaran els guanyadors del concurs de pessebres del municipi. 

El Teatre Auditori del Morell celebrarà el gran concert de Nadal el 26 de desembre, el dia de Sant Esteve, a les 19 hores. Un concert amb l'Orquestra de Cambra de Tortosa que acompanyarà la solista Cecília Aymí.

El 27, 28 i 29 de desembre, el pavelló municipal acollirà el Parc de Nadal. Tallers, activitats, inflables i d'altres atraccions per als infants d'11 a 14 hores i de 16 a 19 hores.

Per la revetlla de Cap d'Any, l'Home dels Nassos farà una cercavila pels carrers del municipi a les 12 hores. També hi haurà el sopar de Cap d'Any i el posterior ball de gala al pavelló municipal. A més, s'ha habilitat el bus del seny, per anar a celebrar la nit en autobús.

El 2 de gener arribarà el patge reial a les 11 del matí a l'era del Castell. El patge recollirà les cartes de tots els infants per a transmetre els desitjos dels més petits a SSMM els Reis d'Orient. 

Ses Majestats arribaran al Morell el 5 de gener a les 18 hores per l'avinguda de Catalunya. Els Reis d'Orient portaran regals a tota la canalla, i als més grans, del Morell. Arribaran amb les seves carrosses per l'avinguda fins a l'Ajuntament, on rebran les claus del poble de mans de l'alcalde.