Imatge de les obres d'adequació de la rambla Joan Maragall del Morell

El Morell inicia les obres de remodelació de la rambla de Joan Maragall

Està previst que durin entre sis i set mesos

El Morell ha iniciat aquesta setmana les obres de remodelació de la rambla de Joan Maragall, treballs que tenen un cost total de 620.652,61 euros i que es desenvoluparan en dues fases. En una primera fase es millorarà el segon tram de la via, i a continuació, el tram que toca a l'antiga estació de tren. El projecte de remodelació contempla la renovació de l'enllumenat públic, la millora de l'accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques, i està previst que les obres durin entre sis i set mesos

L'alcalde del Morell i regidor d'Urbanisme, Eloi Calbet, ha declarat que «es tracta d’unes obres que donaran una nova imatge a la nostra rambla, millorant-la en molts aspectes». Afegeix que és conscient que hi haurà diverses afectacions de cara al veïnat, «per això vam celebrar una reunió informativa a la qual van poder assistir les persones que viuen a la zona», de forma que han estat informades amb detall de com anirà el desenvolupament del projecte.

Per la seva banda, el regidor de Via pública de l’Ajuntament del Morell, Pere Domingo, remarca que «a més de la inversió en l’àmbit estètic, els treballs també serviran per modernitzar els subministraments i canalitzacions soterrades». Així, s'adequarà tota la xarxa de serveis d’aigua, electricitat i clavegueram. 

Així mateix, l'Ajuntament del Morell ha habilitat un canal de Telegram on s’anirà informant de les incidències que hi pugui haver, així com d’avisos puntuals de talls de subministraments o canvis en les afectacions a la mobilitat o el trànsit rodat.