Un grup de persones fent ràfting

El Morell organitza una baixada en ràfting en un viatge a Ribera de Cardós

El viatge serà els dies 18 i 19 de juny i les places són limitades

Els veïns i veïnes del Morell podrà gaudir d'un cap de setmana fent ràfting a Ribera de Cardós. Una activitat que ha preparat la regidoria de Joventut de l'Ajuntament morellenc per als pròxims dies 18 i 19 de juny.

En aquest viatge que s'ha organitzat s'inclou el transport en autobús, una nit d'allotjament a Ribera de Cardós amb dietes incloses, a més de l'activitat principal, la baixada en ràfting de Llavorsí a Rialp. La sortida es farà dissabte a primera hora, mentre que la tornada serà diumenge després de dinar, un àpat que també està inclòs.

«Creiem que el jovent del nostre municipi es mereix una sortida d’aquestes característiques, amb l’esport d’aventura com a protagonista», exposa la regidora de Joventut, Rosa Sánchez. «Esperem que tingui una bona acollida i, si tot va bé, convertir-la en una tradició com ja passa amb l’esquiada que es fa a l’hivern», continua la regidora.

El viatge per als veïns i veïnes del Morell està subvencionat per l'Ajuntament i tindrà un preu de 45 euros i hi haurà les places limitades.

L’activitat està oberta a tota la ciutadania, encara que les persones empadronades al municipi tindran preferència a l’hora d’inscriure’s.

Les inscripcions s’han de realitzar abans del 10 de juny al Centre Cultural del Morell, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores. Per a més informació cal trucar al 977 84 21 76 o bé escriure a joventut.elmorell@gmail.com.