Una paella on es fa una fideuada

El Morell organitza la primera fideuada popular

El pròxim 28 de maig se celebrarà aquesta festa a l'esplanada del carrer Àngel Guimerà

L'Ajuntament del Morell ha organitzat una nova activitat per a tots els veïns i veïnes del municipi. Una proposta molt atractiva amb l'arribada del bon temps i a la qual podrà participar des del ciutadà més gran al més petit.

En concret és la primera fideuada popular del Morell, que tindrà lloc el pròxim dissabte 28 de maig. Per fer-ho realitat s'ha escollit l'esplanada del carrer Àngel Guimerà, darrere de la gasolinera, per a ubicar aquesta festa al voltant d'aquest àpat.

«La idea és que les colles s’apuntin, es preparin la seva fideuada i gaudeixin d’aquesta jornada de germanor», indica l’alcalde del municipi, Eloi Calbet. I és que l’acte estarà amenitzat per una xaranga i un DJ,  de manera que la música acompanyarà tota l’activitat.

«Volem que sigui un dia d’allò més divertit, i té tots els ingredients per ser-ho», continuen les regidores de Cultura i Festes del consistori morellenc, Mònica Casas i M. Jesús Valldosera.

El preu és de 3 euros per persona, i inclou taules i cadires, paella i paeller, fideus, caldo i sípia. La recollida de materials serà al mateix lloc de l’activitat, a partir de les 11 hores.

Així mateix, no hi ha mínim ni màxim de persones per a inscriure els grups, que es poden apuntar al Centre Cultural del Morell, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, fins al 23 de maig.