Un sopar en un carrer del Morell

El Morell recupera les tradicionals festes de carrer

Les persones interessades es poden informar de tots els detalls al Centre Cultural del Morell

Després de la suspensió dels actes en conseqüència de les restriccions posades per la pandèmia, el Morell torna a la normalitat i comença a programar actes que havien estat aturats per aquest motiu. 

Aquest estiu, la regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament del Morell recupera les tradicionals festes de carrer. Amb l'arribada del bon temps, els veïns i veïnes tornaran a gaudir de la fresca, bon menjar, llargues converses amb família, amics i veïns i d'una bona estona de música.

Per tot plegat, s'impulsa, de nou, «el programa de foment de jornades festives per donar suport i recuperar les nits a la fresca organitzades pels veïns del municipi», indica una de les regidores de l'àrea, M. Jesús Valldosera. «L’objectiu final és fer comunitat i enfortir lligams amb les persones que viuen al nostre costat», afegeix l’altra regidora, Mònica Casas.

És per això de, a través de l’Ajuntament, es posa a disposició de la ciutadania una sèrie d’ajudes que facilitin econòmicament la realització de l’esdeveniment.

Les persones interessades es poden informar de tots els detalls al Centre Cultural del Morell, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, o al telèfon 977 84 21 76. Hi ha temps fins al 22 de juny.