Presentació Terrafira de Nadal del Morell

El Morell celebrarà una esperada cita nadalenca amb la Terrafira de Nadal

El recinte s’ubicarà al carrer Àngel Guimerà i esdevindrà un gran espai nadalenc

L'Ajuntament del Morell ha decidit crear la Terrafira de Nadal, unint la tradicional Terrafira i la Fira de Nadal, perquè sigui una cita nadalenca espectacular al municipi els dies 10, 11 i 12 de desembre. 

Una decisió que s'ha pres després d'haver de suspendre la mostra d'artesania, gastronomia, comerç i entitats del municipi, el passat mes de maig a causa de la pandèmia de la Covid-19.

L'Ajuntament del Morell, amb el suport de l'Associació de comerciants i professionals del Morell, ha pres la decisió de fer la unió perquè sigui un esdeveniment on s'implicarà pràcticament tot el sector comercial morellenc. 

«Estem molt contents, ja que ajornar la Terrafira ens va deixar un regust amarg», explica la regidora de Promoció econòmica del consistori, Mònica Casas, «i ara, poder unir de forma excepcional Terrafira i Fira de Nadal creiem que pot anar molt bé i, sense dubte, suposarà un impuls per al sector comercial del nostre poble».

La fira nadalenca s'ubicarà en un gran recinte al carrer Àngel Guimerà i hi haurà estands d'establiments, entitats, empreses, i molts més. Tothom podrà oferir els seus productes i serveis, de forma que hi haurà una gran varietat d'opcions per adquirir detalls i regals de Nadal. 

També hi haurà un espai de restauració, un espai d'espectacles i una zona de tastos, on es podran provar productes de la nostra terra.

Un dels principals atractius de la cita nadalenca serà la pista de gel, que serà gratuïta. Una activitat que ja es va posar l'any passat i tothom podrà lliscar sobre el gel en una activitat d'allò més nadalenca. Com a novetat hi haurà el trenet de la fira, un sistema de transport gratuït que portarà tothom al recinte des de diferents punts del municipi.

«Volíem que fos una gran fira de Nadal, amb tots els ingredients que això comporta», detalla l’alcalde, Eloi Calbet, «així que la decoració jugarà un paper important, a més del gran ventall d’activitats que complementaran la programació de l’esdeveniment».

Pel que fa als horaris, divendres estarà oberta de 17 a 20 hores, mentre que l’espai de restauració obrirà de 17 a 22 hores. Dissabte, l’espai comercial tindrà un horari de 10 a 20 hores, i l’espai de restauració, de 10 a 22 hores, i diumenge, tota la fira obrirà de 9 a 19 hores.