Dues persones disfressades durant el carnaval del Morell

El Morell viu un carnaval divertit amb disfresses, llum i música

Els nens i nenes dels centres escolars i tota la població del Morell viuen un carnaval ple d'activitats

El Morell ha passat una setmana intensa celebrant el carnaval. Un no parar d'activitats tant a la Llar d'infants com a l'escola Ventura Gassol de la localitat tarragonina. 

Uns dies en què el Rei Carnestoltes ha manat a la població i s'han estat acompanyades de pentinats divertits, pijames o complements de color, entre altres esbojarrades idees.

Uns dies que van acabar divendres passat amb festes de Carnaval i disfresses de monstre de les galetes a la llar d'infants i vinculades amb diverses personalitats del món de l'art a l'escola. A més, l'alumnat de l'escola també va poder gaudir, el passat dijous, d'una jornada teatral amb Aladdin, the pop musical

Tres nens disfressats menjant durant el carnaval del Morell
Llar d’infants i escola han acatat els manaments del Rei Carnestoltes durant una setmana d’allò més divertida | Aj. El Morell

A banda de les activitats dels nens i nenes dels centres educatius del Morell, la regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament del Morell va preparar una programació «adaptada a les circumstàncies actuals», indiquen les regidores de l'àrea, M. Jesús Valldosera i Mònica Casas.

Uns dies que van comptar amb l'espectacle L'exèrcit de la llum, dels Brodas Bros, que es va poder veure divendres al Teatre Auditori. També van gaudir del concert de Cat Rock en família, a la plaça de l'Era del Castell, on les persones assistents van acudir amb disfresses de tota mena.

En definitiva, «un cap de setmana de Carnaval divertit, pensat per a tothom, amb teatre, disfresses, llum i música», acaben les dues regidores.