El Teatre Auditori del Morell, estrena l'obra  'Les qui venen amb mi'

La música de Queralt Lahoz arriba al Teatre Auditori del Morell amb Pureza

El concert serà aquest divendres 5 de novembre

El pròxim divendres, el Teatre Auditori del Morell tindrà la sort de poder gaudir de la música d'una artista catalana molt reconeguda com és Queralt Lahoz. Presentarà el seu primer LP Pureza i l'actuació formarà part dins del Deprop, el cicle de teatre en petit format del municipi, i també inclosa en el programa del festival de pop, rock i folk Accents.

Lahoz viatja en el temps barrejant diversos estils

L'artista utilitza el soul, el hip-hop i el dancehall, sons que dialoguen amb naturalitat sobre cobles i boleros, que surten de manera espontània dels seus paisatges personals i els orígens flamencs. Queralt Lahoz construeix un pont simbòlic entre el passat, el present i el futur; recolzant-se en la genealogia de les dones treballadores de la seva vida i en la seva infància suburbana.

Mitjançant aquesta barreja tan atractiva, l'artista trenca el convencionalisme i transmet la força i la delicadesa característica d'una supervivent. La seva capacitat d'adaptar-se a qualsevol ritme; Lahoz té una de les veus més prometedores de l'escena, amb la qual pot cantar des d'un bolero clàssic fins a rapejar al més pur estil dels anys 90.

Les entrades ja estan disponibles

El concert serà a les 21 hores, i les entrades anticipades ja es poden adquirir de manera presencial al Centre Cultural del Morell de dilluns a dijous, de 16 a 20 hores; i de manera online en aquest enllaç. A més les entrades també es poden adquirir una hora abans de l'inici de l'espectacle a taquilla. El preu és de 5 euros per a les anticipades i de 8 a taquilla.

El cicle Deprop va començar fa exactament un mes, i durarà gairebé dos, amb set espectacles de diverses disciplines. La pròxima cita serà el dissabte 13 de novembre amb Les variacions Bildelberg, una producció de la Sala Trono que es representarà en plena festa major de Sant Martí.

S'han de respectar les mesures de seguretat

Tot i que l'Auditori es permet un aforament del 100%, continuarà sent obligatori l'ús de mascareta i s'hauran de respectar les mesures de seguretat i higiene actuals respecte a la Covid-19.