Imatge del muntatge de l'obra 'Els Ocells', que arriba al Teatre Auditori del Morell aquest dissabte 1 de maig

El Morell diu adeu a la temporada de teatre aquest dissabte amb l'obra 'Els Ocells'

La representació de la companyia La Calòrica parteix d'una obra d'Aristòfanes del 414 aC

El Morell posarà punt final a la programació hivern-primavera del Teatre Auditori aquest pròxim dissabte, 1 de maig, amb l'espectacle 'Els Ocells'. Es tracta d'una obra de la companyia La Calòrica que ja hauria d'haver tancat la temporada fa un any, però que no va ser possible a causa de la pandèmia. 

'Els Ocells' parteix d'una obra d'Aristòfanes estrenada l'any 414 aC, una comèdia que explica la història del jove empresari Pisteter i la seva companya Evèlpides, que no poden tornar a casa, i tampoc se'ls acudeix cap altre lloc on puguin anar a viure la vida còmoda, relaxada i lliure d'impostes que ells anhelen. La trobada accidental amb un innocent puput enmig del bosc els portarà a plantejar-se un canvi d'estratègia: i si renunciessin a la seva condició humana i es convertissin en ocells? O encara més: i si convencessin les aus del món per crear una nova societat basada en els principis fonamentals d'Individu, Propietat i Competència?

L'espectacle es representarà al Teatre Auditori del Morell aquest dissabte, 1 de maig, a les 20 hores, i està recomanat per a majors de 12 anys. Les entrades anticipades costen 15 euros i es poden adquirir al  Centre Cultural del Morell, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores, i també online, a la plataforma elmorell.koobin.cat. Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla, a un preu de 18 euros. Així mateix, els majors de 65 anys i els aturats tenen un descompte del 25% en totes les entrades, mentre que els menors de 30 anys i les persones minusvàlides tenen un descompte del 50%.

Amb aquesta representació, doncs, el Morell tanca la temporada de teatre  que va iniciar el passat mes de gener i que ha comptat amb una desena d'espectacles tant de circ, teatre, propostes familiars i música, la majoria de les quals han penjat el cartell d'entrades esgotades dies abans de les funcions.