Obres al Morell.

El Morell arrenca les obres per crear un aparcament dissuasiu al nucli antic

El consistori també demana informació o imatges sobre l'antiga fàbrica tèxtil que hi havia al carrer Molí per crear un mural en una de les parets

El Morell ha posat en marxa les obres per construir un aparcament dissuasiu que comptarà amb fins a 23 places gratuïtes. Segons ha explicat el consistori, el pàrquing estarà ubicat a la plaça de la Fàbrica del Morell.

«Amb aquesta actuació donem solució a la manca de places de pàrquing que hi ha al nucli antic del municipi» ha explicat l'alcalde i també regidor d'Urbanisme, Eloi Calbet. L'espai és una àrea de més de 550 metres quadrats que s'adequarà en les pròximes setmanes per convertir-se en un aparcament totalment gratuït.

Els treballs ja estan en marxa i tindran un cost de 27.830 euros. L'accés i la sortida de vehicles es farà pel carrer del Molí. L'emplaçament escollit, a la plaça de la Fàbrica del Morell, també es podrà utilitzar per a dur a terme propostes culturals un cop hagin finalitzat les obres. Així ho assegurat el consistori, explicant que «això no exclou que en casos determinats la plaça pugui continuar acollint, com fins ara, actes culturals de tot tipus».

A banda d'aquest espai, l'Ajuntament del Morell també té intenció d'adequar altres zones del municipi amb el mateix propòsit. 

Paral·lelament, fa mesos que diversos departaments del consistori estan buscant imatges de l'antiga fàbrica tèxtil que hi havia al carrer Molí, o de les seves treballadores. Es una iniciativa per plasmar alguna d'aquestes imatges en un mural en una de les parets de la plaça. És per això que l'Ajuntament fa una crida a tota la població i demanen que si tenen material es pot fer arribar al correu comunicacio@elmorell.cat.