Una escena de l'obra de teatre de Peter Pan

El Morell tanca la temporada al Teatre Auditori amb un espectacle familiar

La funció 'L'ombra d'en Peter Pan', de la Cia. Som-hi Dansa, es podrà veure aquest dissabte 14 de maig

El Teatre Auditori del Morell tanca la temporada amb un espectacle familiar. Aquest dissabte, 14 de maig, els grans i petits podran viatjar fins al País de Mai Més amb la funció 'L'ombra d'en Peter Pan', de la Cia. Som-hi Dansa.

Un espectacle d'aventures i dansa per a tota la família, basat en el personatge de Peter Pan, el concepte de la seva ombra i l'inici de l'enemistat amb el capità James Garfi.

Es podria considerar com una petita preqüela de les aventures de J.M. Barrie on s'explica com i per què la seva ombra es va escapar per primera vegada, fent una reflexió sobre el perquè de fer-nos grans va relacionat amb la nostra ombra, el nostre passat i la nostra infància.

En aquesta funció, hi haurà tretze ballarins a escena que, amb l'ajuda d'un narrador molt especial, faran volar el públic fins al País de Mai Més amb una banda sonora, una escenografia i unes projeccions espectaculars.

Una última cita de la temporada que es podrà veure aquest dissabte 14 de maig a les 19 hores. Les entrades per aquest espectacle tenen un preu de 10 euros per als adults i de 5 euros per als menors de 16 anys.

Es poden adquirir en línia, a les oficines del Centre Cultural del Morell, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, i a taquilla, una hora abans de l’espectacle.

La temporada teatral morellenca va arrencar el passat 14 de gener i L’ombra d’en Peter Pan ja és la darrera que passa pel Teatre Auditori. En total, s’han pogut veure nou propostes de teatre, dansa i música.