Falin Cáceres, Lluís Gavaldà i Joan Reig, els components del grup Els Pets

Els Pets posen data d'estrena al seu nou disc '1963' i de la primera cançó

El 29 d'abril sortirà a la llum el nou treball del grup de Constantí i el 8 d'abril es podrà escoltar el primer senzill 'Ulls com piscines'

Els Pets continuen la seva brillant trajectòria amb un nou disc: '1963'. Títol que fa referència a l'any de naixement dels tres músics del grup de Constantí, Lluís Gavaldà, Joan Reig i Falin Cáceres

L'11 de març presentaven la meravellosa portada i el disseny del nou treball del grup, creada pel dissenyador gràfic Gerard Joan. Moment en què treien a la llum també el nom del nou disc i assenyalaven quan sortiria l'àlbum. 

Després d'aquests primers avançaments, ara, ja s'ha assenyalat quan sortirà el nou treball musical '1963' i també la data del primer senzill 'Ulls com piscines'.

El dissetè àlbum d'Els Pets

'1963' fa referència a l'any de naixement dels tres músics d'Els Pets i resumeix l'esperit de l'àlbum: cançons fetes des del present després de tota una vida tocant plegats. Un disc que arriba després de 'SOM', estrenat l'any 2018.

Una idea que també serveix de fil conductor de la música —amb composicions inspirades en la 'new wave' britànica però amb mirada contemporània— i de les lletres —que sense renunciar al costumisme dels últims discs, recupera el punt irònic i descregut dels seus orígens—.

El nou treball del grup l'ha produït Joan Pons (El Petit de Cal Eril) al seu estudi de Guissona. Els fans no hauran d'esperar molt en gaudir d'una esperada estrena del disc. En tastaran un petit avançament el 8 d'abril amb el senzill 'Ulls com piscines'.

La gira comença el 30 d'abril

Els fans d'Els Pets no trigaran gaire a gaudir dels concerts del grup. La gira de presentació de '1963' començarà al Festival Strenes de Girona, a les escales de la catedral, el qual ja té les entrades exhaurides.

Després de 33 anys de cançons i concerts a la seva esquena, la banda de Constantí encara té energia i ja ha anunciat les primeres dates. En concret, el mes de maig se'ls podrà veure a Mallorca (Teatre Principal), Viladecans (Teatre Atrium) i Reus (Teatre Fortuny); el juliol a Calella (Festival de Cap Roig); i durant l'agost a Cambrils (Festival Internacional de Música) i Puigcerdà (Summerfest Cerdanya).

Uns concerts que s'aniran ampliant a mesura que avancin els dies.