droga

Quatre detinguts a la Pobla de Mafumet en dues operacions antidroga

Els Mossos han comissat 200 plantes i dos quilos de marihuana, diverses dosis de cocaïna i un gos perillós

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones en dues operacions paral·leles contra el tràfic de drogues a la Pobla de Mafumet. Els agents van actuar la matinada del 2 d'agost en diversos habitatges de la localitat per desarticular dos punts de venda de marihuana i cocaïna, i  les persones detingudes són quatre veïns del municipi d'entre 27 i 36 anys. Després de declarar davant el jutge, tots ells han quedat en llibertat amb càrrecs.

La primera de les investigacions es va resoldre amb  la descoberta de 200 plantes i dos quilos de marihuana llestos per a vendre a diversos clients, alguns dels quals serien menors d'edat. En aquest cas, a més, els agents van detectar un risc d'incendi elevat degut a la precarietat de la instal·lació elèctrica i van tancar els dos domicilis ocupats des dels quals s'operava.

Els detinguts estan acusats d'un presumpte delicte de tràfic de drogues, i han quedat en llibertat amb càrrecs

droga
L'operació s'ha saldat amb quatre persones detingudes a la Pobla de Mafumet | Mossos

La segona investigació també va servir per desarticular un altre punt de venda de droga, en aquest cas de cocaïna. Els Mossos van trobar cinc paperines  d'aquesta droga, embolcalls, estris i fins a 500 euros en efectiu, a més d'una arma de descàrregues elèctriques. A més, els agents també van comissar un gos de raça perillosa que no disposava de la documentació obligatòria.

En el cas de la primera operació, que engloba tres dels detinguts, també se'ls acusa d'un presumpte delicte de defraudació de fluït elèctric. El detonant per a l'actuació policial van ser les queixes de diversos veïns de la zona, que van argumentar sentir-se insegurs  a tocar dels domicilis investigats.

droga
L'operació s'ha saldat amb quatre persones detingudes a la Pobla de Mafumet | Mossos