Imatge de la residència Nostrallar, als Pallaresos

La residència Nostrallar, dels Pallaresos, demana auxili per fer front al coronavirus

Des de l'entitat demanen ajuda: «Necessitem més mans!»

La dramàtica situació que viuen les residències  de gent gran arreu del territori comença a deixar-se notar a les comarques de Tarragona. La residència Nostrallar dels Pallaresos ha llançat un crit d'auxili  davant la manca de personal per poder fer front a la situació provocada pel coronavirus. Treballadors del centre han explicat que «necessitem mans. Fem una crida a tota la gent que pugui ajudar, sigui sanitària o no».

Segons aquests treballadors, l'escenari actual que estan patint és el següent: «Tenim casos de la Covid-19 entre residents i treballadors. No arribem a tot, estem desesperats. Hi ha infermeres que estan doblant el torn, de dilluns a diumenge, sense descansar; familiars de treballadors donant un cop de mà, pel que faci falta i el servei de farmàcia amb només una persona». 

Presència de la UME

Aquest dijous, 2 d'abril, es coneixia que el consistori dels Pallaresos ha demanat, a través d'una petició a la subdelegació del govern espanyol, la presència  de la Unitat Militar d'Emergències, la unitat de l'exèrcit espanyol que està duent a terme tasques de  desinfecció allà on se l'envia.L'Ajuntament dels Pallaresos ha recordat que, a banda d'aquesta petició, la brigada municipal seguirà desinfectant les zones comercials i carrers del municipi durant els pròxims dies.