Imatge del grup d'havaneres Balandra

Els reusencs Grup Balandra protagonistes del cicle 'Dijous d'estiu al Morell'

La cita serà aquest dijous 18 d'agost, a partir de les 22 hores, al Jardí de l'Ajuntament del Morell

El cicle 'Dijous d'estiu del Morell' celebra aquest dijous la seva segona sessió amb l'actuació dels reusencs Grup Balandra, que portaran al municipi del Tarragonès les seves havaneres. El Grup Balandra és un quartet que farà un repàs de la música marinera i de taverna més nostàlgica i tradicional, però que també oferirà nous punts de vista amb adaptacions de Txarango o Quico El Célio.

Els de la capital del Baix Camp portaran al Morell un bon maridatge de ritmes que acostarà els espectadors a la música més estiuenca que hi ha. El concert tindrà lloc aquest dijous 18 d’agost, a les 22 hores, al Jardí de l’Ajuntament del Morell. L'entrada serà lliure i gratuïta.

Aposta per la cultura també en els mesos d'estiu

El cicle 'Dijous d’estiu', que organitza cada any la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell, constata l’aposta per la cultura del consistori del Tarragonès, fins i tot durant aquest mes festiu per excel·lència. «La idea és que no s’aturin les cites culturals i que, tot i les vacances, la ciutadania tingui opcions per sortir», han indicat les regidores de l’àrea, Maria Jesús Valldosera i Mònica Casas.

La pròxima cita del cicle serà el dijous 25 d’agost, a les 21 hores, amb cinema a la fresca, que inclourà la projecció de la pel·lícula 'Encanto', a la plaça Maria Mercè Marçal.