Imatge promocional de la cantant Rita Payés

Setena cita de la temporada al Teatre Auditori del Morell: aquest dissabte, Rita Payés

La jove trombonista i cantant catalana presentarà el seu disc 'Como la Piel'

Aquest dissabte, el Teatre Auditori del Morell, acollirà la setena cita de la temporada teatral hivern - primavera del municipi. La protagonista serà la música de Rita Payés, una jove trombonista i cantant catalana que presentarà el seu disc 'Como la Piel', que va veure la llum l'any passat. Són onze temes escrits i compostos per ella, que desprenen essència, gràcies al jazz, la bossa nova i la guitarra.

Les entrades per al concert de Rita Payés, que se celebrarà dissabte a partir de les 20 hores, ja estan a la venda al preu de 10 euros. Es poden adquirir en línia, a través de la plataforma Koobin, a les oficines del Centre Cultural del Morell —de dilluns a divendres de 16 a 20 hores— i a taquilla, des d'una hora abans de l’espectacle.

La temporada teatral del Morell va arrencar el passat 14 de gener i s’allargarà fins al pròxim 14 de maig. Després del concert de Rita Payés, la pròxima cita serà 'Somni d’una nit d’estiu', dissabte 7 de maig a les 20 hores. Abans, entre el 21 i el 24 d'abril, se celebrarà el PrimaverArt, la setena edició de mostra d’arts escèniques a peu de carrer del Morell.

Rita Payés, vivint la música des de petita gràcies a la seva família

La protagonista del concert d'aquest dissabte al Morell és una jove de 22 anys que ha viscut i respirat música gràcies a la seva família. En aquest sentit, va estudiar piano i més tard va iniciar-se com a trombonista, instrument que va esdevenir com a principal. Rita Payés va entrar a formar part de la Sant Andreu Jazz Band, participant en diversos àlbums al costat d’Andrea Motis, Magalí Datzira i Eva Fernàndez.

L'any 2019, juntament amb la seva mare Elisabeth Roma, va gravar un disc amb les cançons que l’han acompanyat tota la vida i, totes dues, han portat de gira aquests temes per tota Europa, sent tot un èxit. Un any després, van convertir-se en quartet i van enregistrar les primeres cançons originals de la Rita Payés, que el 2021 va presentar el seu disc 'Como la Piel'.