Imatge de l'exterior de la residència Nostrallar dels Pallaresos

STS-Grup assumeix provisonalment la gestió de la residència Nostrallar dels Pallaresos

El Govern ha intervingut el centre geriàtric

El Govern ha intervingut la residència Nostrallar dels Pallaresos i n'ha adjudicat provisionalment la direcció i gestió a l'entitat STS Gestió de Serveis Sociosanitaris. Així ho ha anunciat aquest dijous, 16 d'abril, el Departament de Salut. El centre, sota investigació judicial, sumava dilluns 29 residents morts i 50 amb símptomes de Covid-19.

La Direcció General de l'Autonomia Personal i la Discapacitat va signar la resolució aquest dimecres, 15 d'abril, per la qual es declarava la intervenció del centre residencial Nostrallar dels Pallaresos per fer front a la situació provocada per la crisi sanitària de la Covid-19. Fa pocs dies va sortir a la llum l'escàndol que s'havia viscut a l'interior del centre geriàtric i arran d'aquesta situació, la Generalitat va decidir intervenir-hi.

Amb aquesta resolució, el grup STS agafa provisionalment la direcció de la residència, que és de titularitat concertada. Les dotacions de personal que siguin necessàries al centre residencial les aportarà STS, i el personal actual del centre quedarà sota la nova direcció.