Una escena de la Casa de Bernarda Alba

'La casa de Bernarda Alba' arriba al Teatre Auditori del Morell

Tot un clàssic de Federico García Lorca

El Teatre Auditori del Morell rep tot un clàssic de la mà de la companyia Magatzem d'Ars. 'La casa de Bernarda Alba', de Federico García Lorca, en una nova cita del Deprop, el cicle de teatre en petit format del municipi, arriba aquest dissabte 16 d'octubre.

Un espectacle dirigit a majors de 12 anys que explica la història de Bernarda i les seves filles a la mort del seu marit. Un fet que les porta a un rigorós dol de 8 anys, en què ni tan sols podran sortir de casa, frustrant així les necessitats de les joves, «en edat de casar».

'La casa de Bernarda Alba' és una de les obres més importants de García Lorca escrita poc abans que fos afusellat i enterrat en algun lloc indeterminat del camp andalús.

L'obra es podrà veure a les 20 hores i les entrades es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma número 2. En horari de dilluns a dijous de 16 a 20 hores. També es poden comprar online a través d'aquesta plataforma.

Una hora abans de l'inici de l'espectacle es també es podran comprar les entrades a taquilla. El preu és de 8 euros per a les entrades anticipades, i de 10 euros a taquilla.


Pel que fa a les mesures de seguretat i higiene respecte a la Covid-19, durant la programació l’aforament del Teatre Auditori es veurà reduït al 70% en tots els espectacles, l’ús de la mascareta serà obligatori, així com la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic. A més, entrades i sortides es faran de forma esglaonada.

El cicle Deprop va començar el passat 2 d’octubre i s’allargarà fins al 26 de novembre, amb set espectacles de diverses disciplines. La pròxima cita serà divendres 22 d’octubre amb Ovidi 4 amb Toti Soler, un espectacle que s’inclou en el programa del festival de pop, roc i folk 'Accents'.