Una escena de l'obra de teatre, Fairfly

El Morell presenta la nova temporada teatral del Teatre Auditori

El 14 de gener s'estrenarà la temporada | S'han programat una desena d'espectacles

El Morell prepara un nou any ple de teatre. Una nova temporada al Teatre Auditori del municipi carregada de cultura segura, la continuació de l'aposta de la regidoria de Cultura i festes de l'Ajuntament del Morell. 

«Entenem que, malgrat el context actual respecte a la pandèmia, és vital poder gaudir de la cultura i seguir donant suport a les companyies de qualsevol disciplina», indica una de les responsables de l'àrea, M. Jesús Valldosera. 

L'altra regidora, Mònica Casas, remarca que «com sempre, posarem el focus en la salut, aplicant les mesures de seguretat establertes en els equipaments culturals en cada moment i actualitzant-nos cada vegada que faci falta».

L'aforament del teatre serà l'indicat en cada cas, amb entrades i sortides esglaonades, ús de la mascareta obligatori i la neteja de mans amb productes hidroalcohòlics. «Volem que el Teatre Auditori sigui un espai segur on poder gaudir de la cultura com hem fet sempre», continuen les responsables de l’àrea.

Els primers mesos de teatre

La primera part de temporada al Teatre Auditori del Morell comptarà amb una desena d'espectacles. Diferents disciplines i formats, dirigits a diferents públics i on tothom pugui trobar una proposta amb què gaudir. 

El tret de sortida serà divendres 14 de gener a les 21 hores amb 'Fairfly', de la companyia La Calòrica. Una comèdia sobre la bombolla de l'emprenedoria i guardonada amb diversos premis teatrals. 

Una setmana després, serà el torn de '3 tenors?'. Es farà el passi el dissabte 22 de gener a les 20 hores. Una obra de teatre i un concert líric a la vegada, una funció molt divertida i en què la música pren bona part del protagonisme. 

El diumenge 13 de febrer a les 12 hores, serà el torn d''El carnaval dels animals', de LleidArt Ensemble. Una obra que servirà per a celebrar el 20è aniversari de l'Escola de Música Municipal El Morell.

La família Guerrero Fernández serà la següent a pujar a l'escenari amb 'Lo nuestro', de Flyhard Produccions. Així, divendres 18 de febrer a les 21 hores viatjarem en el temps fins a una nit de Cap d'Any en què tothom fa balanç i demana nous desitjos per a l'any nou. Pau Poch i Paul Berrondo protagonitzen l'obra.

I per cares conegudes, el dissabte 12 de març a les 20 hores, Abel Folk, Àngels Gonyalons, Andrea Ros i Roger Coma, protagonitzen la comèdia 'Teràpia Integral'.

L'obra, 'Bodas de Sangre', de García Lorca, es representarà el dissabte 19 de març a les 20 hores al Teatre Auditori del Morell.

Una de les artistes catalanes amb més projecció també passarà per l'escenari morellenc. Rita Payès  presentarà el seu disc 'Como la Piel' el dissabte 2 d’abril a les 20 hores.

Els dies 22, 23 i 24 d'abril, el PrimaverArt, tornarà a ocupar places i carrers del Morell. Temps de circ, dansa, teatre i música per a tothom, de forma gratuïta i a l'aire lliure.

El dissabte 7 de maig, a les 20 hores, serà el torn d'un altre clàssic de William Shakespeare: 'Somni d'una nit d'estiu' arribarà al Morell interpretada pels Pirates Teatre. 

El punt final a la temporada el posarà 'L'ombra d'en Peter Pan' el dissabte 14 de maig, a les 19 hores. Un espectacle de dansa i teatre a càrrec de la companyia Som-hi dansa.

Per Nadal, regala teatre

Des del dimecres 29 de desembre, en plenes festes de Nadal, es posen a la venda les entrades per a la temporada. Un regal perfecte per aquestes dates assenyalades.

Les entrades es poden aconseguir a l'oficina del Centre Cultural, a taquilla una hora abans de cada espectacle, i en línia, en aquest enllaç.