Concert 'El Pot Petit' Teatre Auditori del Morell

Ja són 2.000 persones les que han gaudit de la cultura segura al Teatre Auditori del Morell

Des del mes de gener, la temporada ha comptat amb més d’una desena de propostes de diferents disciplines

Després d’una temporada atípica, amb aforaments limitats, confinaments comarcals i les mesures higièniques i de seguretat que s’han hagut d’implantar, el Teatre Auditori del Morell fa un balanç més que positiu de la temporada 2021, amb una resposta molt satisfactòria per part del públic.

Ja són pràcticament 2.000 persones les que han gaudit de la desena de propostes que han pujat a l’escenari del Teatre Auditori del Morell, des del mes de gener i fins aquest mateix mes de maig, amb espectacles musicals, teatrals, infantils, de circ, etc.

El passat diumenge 9 de maig, la banda familiar ‘El Pot Petit’ va posar el colofó final a una temporada amb bones xifres amb dues funcions amb totes les entrades exhaurides.

Mònica Casas, regidora de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell, comenta el següent: «Estem realment contents de la resposta del públic, ja que la meitat dels espectacles han penjat el cartell d’entrades esgotades».

Enguany ha estat el primer any amb  venda online d’entrades — a través de la plataforma elmorell.koobin.cat —, «més del 70% de localitats s’han venut a través d’aquesta via», exposa Casas, «la qual cosa ens fa valorar molt positivament haver obert aquesta nova forma de relacionar-nos amb el públic».

«A més, tothom ha integrat molt bé totes les mesures preventives, amb un aforament limitat al 50%, l’ús de la mascareta, la presa de temperatura, l’aplicació de gel hidroalcohòlic i les entrades i sortides esglaonades», continua M. Jesús Valldosera, també regidora de la mateixa àrea.

Els  espectacles de la temporada que han acollit més espectadors han estat Bona Gent, de Quim Masferrer i Trópico de Covadonga, de Rodrigo Cuevas, seguits d’Els Burgarol i Els Gossos. 

Enguany, i més que mai, la regidoria de Cultura i Festes del Morell ha apostat per la cultura segura, posant sempre al centre la salut però, alhora, cuidant un dels sectors més essencials en les nostres vides com és el de la cultura.