Imatge de la residència Nostrallar, als Pallaresos

Un treballador de la residència Nostrallar dels Pallaresos dona positiu en coronavirus

Pròximament es faran tests PCR a la resta de treballadors i als residents

Un treballador de la residència Nostrallar dels Pallaresos ha donat positiu en coronavirus, segons ha avançat el 'Diari La República Checa'. El centre geriàtric ha activat els protocols i el treballador ja es troba aïllat en quarantena. De moment, aquest treballador és l'únic que ha donat positiu en Covid-19 recentment. 

A causa del positiu detectat entre els treballadors, la direcció del centre ha dictat restringir les visites dels familiars als residents. Pròximament es duran a terme proves PCR i serològiques a la resta dels treballadors i als avis de la residència, per tal de detectar més possibles casos de Covid-19

Els treballadors de la residència treballen protegits amb els equips de protecció individual (EPI) i seguint les mesures de seguretat, motiu pel qual la direcció del centre confia que el treballador es tracti d'un cas aïllat i que el virus no hagi traspassat a la resta de la plantilla o als residents.

El coronavirus va provocar una crisi a la residència a l'inici de la pandèmia

La residència Nostrallar dels Pallaresos va ser una de les més castigades a l'inici de la pandèmia, fins al punt de generar una crisi que va provocar la intervenció de la residència per part del Govern català. A mitjans d'abril la Generalitat va posar la gestió de la residència en mans de l'empresa STS-Grup. Aquest canvi va ser rebut de manera satisfactòria per part dels treballadors i també per part dels familiars, que van valorar «molt positivament» la millora de la gestió i la comunicació a la residència.