Imatge d'algunes parades i d'alguns assistents al Segona Mercat de segona mà del Morell

Valoració positiva de la segona edició del Mercat de segona mà del Morell

La regidora Mònica Casas ha anunciat que la tercera edició se celebrarà abans d'acabar aquest 2022

Aquest diumenge es va celebrar la segona edició del Mercat de segona mà del Morell, organitzat per la regidoria de Promoció econòmica del consistori morellenc al pati del Centre de Dia, amb la participació de 25 parades. Els organitzadors han mostrat la seva satisfacció pel desenvolupament de la cita, que va reunir més de 200 assistents.

La regidora de Promoció econòmica de l'Ajuntament del Morell, Mònica Casas, ha explicat que «les persones participants van estar satisfetes amb el canvi d’ubicació respecte a la primera edició, tot i l’acusada calor d’aquest diumenge». L'èxit d'aquesta segona edició ha fet que Casas hagi anunciat que «abans d'acabat l'any, molt probablement en farem la tercera».

La valoració d’aquelles persones que van posar parada també es tindrà molt en compte des de la regidoria de cara a pròximes edicions ha dit la responsable política. Així mateix, Casas també ha reconegut que es valoraran altres ubicacions, com podria ser la rambla del municipi.

Una oferta amb una gran varietat de productes

En aquest sentit, la regidora ha destacat la gran varietat de productes que els visitants van poder trobar, «des de roba fins a joguines i complements per a la llar, passant per sabates, articles d’esport, decoració i llibres, entre d'altres».

Casas ha afegit que «tots aquests productes en bon estat i apostant per la reutilització i la reducció dels residus, fent honor al lema de l’activitat, ven allò que no utilitzes, troba allò que necessites».