Les imatges del nou espectacle Gran Reserva al Teatre Auditori del Morell

Les variacions Bildelberg emplenaran d'humor el Teatre Auditori del Morell

És la cinquena cita del Deprop i formarà part de la Festa Major de Sant Martí

Les variacions Bildelberg ja s'han tornat un clàssic de les produccions de la Sala Trono a Tarragona. I és que el pròxim dissabte 13 de novembre, la funció d'humor estarà present al Teatre Auditori del Morell. Aquesta, s'emmarca dins del Deprop, el cicle de teatre en petit format del municipi, a més de formar part del programa de la Festa Major de Sant Martí.

Actualitat humorística

El Club Bildelberg format per les persones més poderoses del planeta, travessa una greu crisi. Comencen a fallar els plans de control global per primera vegada i el màxim responsable és ni més ni menys l'expresident Donald Trump, que s'ha convertit en el principal enemic a suprimir. Mitjançant la intel·ligència artificial, els més rics de l'univers han decidit fer un gir de timó.

Tal com feien les famoses variacions Goldberg, compostes per Johann Sebastian Bach per entretenir el comte Kaiserling durant les seves nits d'insomni, Les variacions Bildelberg, fetes per Oriol Grau, pretenen fer que les nits dels espectadors estiguin plenes de riures parlant amb un toc d'humor sobre els temes polítics, socials i tecnològics del nostre dia a dia.

Entrades ja disponibles

L'obra es reproduirà el dissabte 13 de novembre a les 20 hores i les entrades es poden adquirir de manera presencial al Centre Cultural del Morell de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, i de manera online fent clic en aquest enllaç. Una hora prèvia a l'espectacle, es podran comprar les entrades a taquilla. El preu és de 5 euros per a les entrades anticipades i de 8 per a les de taquilla.

L'obra, recomanada per a majors de 12 anys, respectarà el protocol de les mesures de seguretat i higiene respecte a la Covid-19. A més, tot i que la instal·lació ja pot tenir un aforament del 100%, l'ús de mascareta continua sent obligatori.

El cicle de teatre en petit format del Morell va començar fa més d'un mes, i s'allargarà fins al 26 de novembre amb set espectacles de diverses disciplines.