Una ambulància del SEM

Nou accident mortal a les Terres de l'Ebre, amb una víctima a Aldover

Es tracta del segon accident mortal a les Terres de l'Ebre, aquest a Aldover a la TV-3422, després que aquest matí perdés la vida un camioner a l'AP-7 a Freginals

Continuen els accidents a les carreteres tarragonines. Si aquesta matinada era un camioner qui perdia la vida en un fatídic accident a Freginals, concretament a l'autopista AP-7, aquest cop la mort ha arribat a Aldover. Ha estat al migdia, a la  TV-3422, quan un cotxe ha sortit de la via i el seu conductor ha mort en l'accident. Els fets han passat a pels volts de les dues del migdia, entre Aldover i Tortosa, i durant les tasques hi han pres part el Servei d'Emergències de Catalunya, els Mossos d'Esquadra i els Bombers de la Generalitat. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís ha estat a les 13.28 hores, al punt quilomètric 8,2 a l'altura d'Aldover, al Baix Ebre. 

 

Un accident mortal de matinada a l'Ebre

El conductor d'un camió ha estat la primera de les víctimes mortals d'aquest fatídic dijous, quan a l'AP-7 al seu pas per Freginals, al Montsià, ha perdut la vida circulant en sentit Barcelona, concretament al quilòmetre 334,2. Les causes de l'accident encara s'estan investigant, de la mateixa manera que encara no es coneixen tots els detalls de l'accident  que hi ha hagut a primera hora de la tarda a Aldover, i que ha causat  la segona víctima mortal a les Terres de l'Ebre en aquest dijous.

 

Més accidents de trànsit al Camp de Tarragona

A banda d'aquests dos accidents mortals a les Terres de l'Ebre, també hi ha hagut altres incidències a les carreteres tarragonines. Una d'elles ha estat a les 14.20 hores aproximadament, quan els Serveis d'Emergències de la Generalitat han rebut l'avís per un vehicle que havia patit un accident a l'N-420, a l'altura de Riudecols, al Baix Camp, i un altre molt a prop, a Pradell de la Teixeta, que ha deixat tres ferits menys greus. Els fets a Pradell de la Teixeta han passat al quilòmetre 849 segons han assenyalat des de Trànsit, i tot i que s'ha hagut de tallar la circulació en els dos sentits de la marxala carretera ha reobert el seu pas amb normalitat una hora després.

Una altra incidència que va tenir lloc a les carreteres ebrenques va ser el passat dissabte 4 d'agost, quan els Mossos d'Esquadra van enxampar un conductor de nacionalitat marroquina conduïnt amb excés de pes i de manera negligent. Concretament va ser a l'N-340, una carretera amb alta perillositat, al seu pas per Amposta, en direcció València. El cotxe anava fent ziga-zagues i, tot i l'evident excés de càrrega, es va comprovar que el pes passava en 1.000 kg el permès per llei.