Un accident de camió obliga a tallar la C-12 a Tivissa

El camió ha fet la tisora i perd combustible

Un accident d'un camió ha obligat a tallar completament el trànsit a la carretera C-12 al seu pas per Tivissa. Segons informa el Servei Català de Trànsit, l'avís s'ha rebut al voltant de dos quarts d'una del migdia d'aquest dilluns, 23 de juliol, quan un camió que circulava a l'altura del punt quilomètric número 60 d'aquesta carretera, al seu pas pel terme municipal de Tivissa, ha topat amb la tanca lateral de la carretera i ha quedat creuat al mig de la via. Així, el camió ha patit el que es coneix popularment com a efecte tisora, quan la cabina gira accidentalment respecte la resta del vehicle.

En l'accident d'aquest camió no s'hi han vist implicats més vehicles i, afortunadament, no s'han hagut de lamentar ferits, ja que el conductor del camió, l'únic ocupant del vehicle, n'ha sortit il·lès. A causa del succés, però, el vehicle ha patit pèrdua de combustible a la calçada.  Com a conseqüència, els  Bombers s'han desplaçat fins al lloc dels fets per evitar problemes de combustió. Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra han acudit fins a aquest punt de la C-12 i  han desviat la circulació cap a vies alternatives. 

Finalment, la circulació a la C-12 s'ha pogut restablir totalment al voltant de dos quarts de tres del migdia.

Un camió bolca a l'N-340, a Alcanar

L'accident a Tivissa és el segon que té lloc a les carreteres de les Terres de l'Ebre aquest mateix dilluns. Aquest matí, al voltant de dos quarts de nou, un camió ha bolcat al punt quilomètric número 1.069 de la carretera N-340, al seu pas pel terme municipal d'Alcanar. En aquest succés tampoc hi ha hagut més vehicles implicats i el conductor també n'ha resultat il·lès. 

Ara bé, a causa de l'accident, el camió ha patit una ruptura al dipòsit i ha patit una fuita de combustible, tot i que la càrrega que transportava no s'ha vessat a la calçada.