Alejandro Fernández demana la dimissió de Jordà per la gestió dels afectats per l'incendi de Ribera d'Ebre

Alejandro Fernández demana la dimissió de Jordà per la gestió dels afectats per l'incendi de Ribera d'Ebre

El líder del PPC insisteix en demanar la dimissió de Torra i convocar eleccions perquè «Catalunya torni a la normalitat»

El president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, ha demanat la dimissió de la consellera d'Agricultura de la Generalitat, Teresa Jordà, per la gestió dels afectats per l'incendi a les comarques de Ribera d'Ebre i Ponent, sumant-se «a les reivindicacions d'Asaja i els alcaldes dels municipis afectats».

Fernández ha exigit ajudes directes pels afectats en una visita a La Seu d'Urgell, a Lleida, i ha censurat que  estan rebent de Jordà «la pitjor de les indiferències», ha informat el PP en un comunicat aquest dilluns. «És inacceptable que la consellera Jordà tingui temps per fer-se fotos, suposadament còmiques, faltant al respecte i insultant a més de la meitat de la societat catalana, dient 'Fuck Spain', i en canvi no tingui temps de rebre als afectats pels incendis», ha dit.

Fernández reclama a Torra que convoqui eleccions

Preguntat pel nou curs polític, ha valorat que és «imprevisible pel fet que estem davant d'un govern irresponsable i per tant no sabem si tindrem eleccions o no». Fernández ha exposat que esperen que el president de la Generalitat, Quim Torra, «dimiteixi, convoqui eleccions i torni la normalitat» a Catalunya. «A qualsevol país europeu normal, un govern que no tingués pressupost ni majoria sòlida ja s'hauria dissolt i hauria convocat eleccions», ha subratllat.

Sobre la compareixença del vicepresident de la Generalitat i conseller d'Economia, Fernández ha instat a Pere Aragonès baixar impostos, mesura per la qual ha dit que s'hi està treballant en comunitats autònomes on governa el seu partit, com ara Madrid o Andalusia. El president del PPC, però, ha vaticinat que la compareixença del vicepresident del Govern, prevista per aquest dimecres, només servirà per «queixar-se constantment», ja que, ha afegit, el també conseller d'Economia i Hisenda és «incapaç de governar Catalunya».

També et pot interessar