Imatge promocional del grup de música Stay Homas

'Ascó Batega' aquest estiu al ritme d'Stay Homas, Buhos, Oques Grasses o el Pot Petit

El festival es presenta en tres formats: Cultura, Festa Major i Festival

'Ascó Batega' és la marca que arriba al municipi de la Ribera d'Ebre per oferir un passeig musical i cultural de primer nivell. Una proposta que ha estat organitzada per l'àrea de Cultura, Festes i Tradicions de l'Ajuntament d'Ascó.

Una aposta amb la voluntat de consolidar-la en l'àmbit social i cultural en un futur. El municipi de la Ribera d'Ebre serà un punt de trobada de gent compromesa amb la riquesa cultural del país i amb ganes de gaudir d'experiències inoblidables. 

Tot i que el format podrà variar, l'essència d''Ascó Batega' sempre serà la mateixa: programació artística de qualitat, sense fronteres de gènere o estil, generant l'atmosfera adequada perquè es converteixi en una experiència única.

L'esdeveniment cultural s'allargarà durant tot l'estiu, entre el 3 de juliol i el 10 de setembre. I es presenta en tres formats diferents: Ascó Batega Cultura; Ascó Batega Festa Major; i Festival Ascó Batega. 

Ascó Batega Cultura serà els dies 3, 17, 24 i 31 de juliol. La programació comptarà amb la Balkan Paradise Orchestra; l'Orquestra Simfònica del Reial Cercle Artístic de Barcelona; una cantada d'havaneres vora l'Ebre amb Les Anxovetes; o el jazz de la mà de Pepper and Soul.

Un esdeveniment d'aquestes característiques no podia faltar en el retorn de la Festa Major. Els dies 19 i 20 d'agost es podrà gaudir d'uns concerts en format acústic de Suu  i el Guiu Cortés (El Niño de la Hipoteca). Els més petits també tindran el seu espectacle amb la visita del grup infantil El Pot Petit. Per acabar, Camut Band portarà la dansa i el ritme el dissabte 21 d'agost.

Les principals actuacions de l'Ascó Batega estaran dins el Festival. Artistes de primer nivell del panorama musical català passaran pel municipi de la Ribera d'Ebre per portar els seus èxits musicals. 

El festival, però, es farà en dies separats. El 7 i 21 d'agost i el 10 de setembre. En la primera data d'agost hi haurà l'actuació de Buhos; en la segona compartiran escenari El Kanka i Oques Grasses; i per tancar 'Ascó Batega' hi haurà l'actuació d'Stay Homas.

Les entrades  es podran adquirir a través de la plataforma Eventbrite o per l'enllaç d''Ascó Batega'.