Imatge d'arxiu d'un rodatge

Busquen figurants a les Terres de l'Ebre per una nova sèrie de Netflix

La sèrie 'Bienvenidos al Edén' es rodarà, en part, a la població de Cretes, al Matarranya

L'agència Temps està buscant nois i noies a les Terres de l'Ebre  d'entre 18 i 25 anys per fer de figurants en una nova sèrie de Netflix que es rodarà, en part, a la comarca veïna del Matarranya, a Terol, concretament al municipi de Cretes. Es tracta de la nova sèrie 'Bienvenidos al Edén', que ja ha començat a rodar-se a l'illa de Lanzarote.

Es busquen joves d'entre 18 i 25 anys que estiguin disponibles per a figuració fixa del 17 de març al 19 d'abril. Aquelles persones interessades han d'enviar un correu electrònicfiguracionlaisla@gmail.com amb l'assumpte 'SERIE' amb el nom, cognoms, data de naixement, lloc de residència, la seva alçada; talla de pantaló, de camisa i de sabates, i adjuntant una fotografia de cara i una altra de cos sencer, de la manera més natural possible.

Es rodarà cada dia excepte els diumenges i algun dia de descans, i els figurants seran donats d'alta a la Seguretat Social  pel règim d'artistes. La remuneració serà de 45,50 euros bruts la jornada de 8 hores, amb una hora per menjar i descans. L'equip de rodatge posarà a disposició un càtering i una zona de descans i es facilitarà el transport per poder arribar al poble de Cretes. 

La nova sèrie es diu 'Bienvenidos al Edén' i compta amb un repartiment d'actrius i actors d'alt nivel, amb professionals com Amaia Salamanca ('A pesar de todo'), Lola Rodríguez ('Veneno'), Ana Mena o Berta Vázquez ('Vis a vis'), Sergio Momo ('Élite'),. La sèrie està escrita per Joaquín Górriz ('Desaparecidos') i Guillermo López ('Atrapada') i està dirigida per Daniel Benmayor ('Xtremo') i Menna Fité ('Merlí').