Continua tallada una carretera a l'Ebre a causa de les inundacions

Aquesta matinada s'han rebut 27 avisos per pluja al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre

El Servei Català de Trànsit ha informat que, a causa del temporal de les darreres hores, tres carreteres estan tallades per inundacions a les Terres de l'Ebre.  En aquest sentit, les pluges han descarregat en força a les Terres de l'Ebre, on els bombers han rebut 19 dels 27 avisos que han tingut a la demarcació de Tarragona entre els deu de la nit i les deu del matí. 

Queda una carretera tallada a les Terres de l'Ebre

Fins a dos quarts d'onze del matí, eren quatre les carreteres afectades, però s'ha normalitzat la circulació a la TV-3421 entre Roquetes i Mas de Barberans. Així doncs, durant el matí, hi ha hagut afectacions viàries a la carretera C-12 a Tortosa, on hi ha desviaments senyalitzats, la T-331 entre Ulldecona i Freginals i en la mateixa carretera a la Galera en direcció la Sénia, segons informava el Servei Català de Trànsit. 

A dos quarts de quatre de la tarda, Trànsit ha informat que les afectacions a la carretera T-331, en tots dos punts on hi havia problemes, s'han solucionat i ja estava oberta a la circulació. Ara només queda una carretera tallada al trànsit, la C-12 a Tortosa, on continuen els desviaments senyalitzats.

Els Bombers han rebut 27 avisos aquesta nit i matí 

Les pluges han descarregat en força a les Terres de l'Ebre, on s'han centralitzat la gairebé totalitat dels avisos, ja que 19 de les 27 trucades per pluja són en aquesta part del territori. En aquest sentit, els Bombers estan sobrevolant la zona de l'Ebre per saber on és necessari la seva intervenció i, així, assegurar-se que no hi ha perill en cap zona que pugui provocar danys materials o personals.

En un dels llocs que han hagut d'actuar ha estat a Alcanar Platja, concretament al carrer de Roca Roja. En aquest cas, ha cedit el paviment d'un carrer i també un mur d'un aparcament privat. Després de realitzar la revisió de les afectacions, s'ha comprovat que no representa cap perill per a l'habitatge.