Cinc ferits en un accident a l'AP-7, a l'Aldea

Tres vehicles van xocar al quilòmetre 319 de l'AP-7 i cinc persones van resultar ferides

La carretera AP-7 torna a ser trista protagonista d'una notícia. Aquesta passada matinada, tres cotxes van xocar al quilòmetre 319 d'aquesta carretera en direcció sud i a causa d'això, cinc persones van resultar ferides.  Trànsit va rebre l'avís a les 00.43 hores i el SEM va desplaçar tres ambulàncies fins al lloc dels fets per tal d'evaluar la gravetat dels ferits. 

Quatre dels cinc ferits a l'accident de l'AP-7 a l'Aldea, traslladats a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa

En arribar al punt de la col·lisió, el Sistema d'Emergències Mèdiques va decidir traslladar quatre dels cinc ferits a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, on els ferits van ser catalogats afortunadament com a ferits lleus.  Les causes de l'accident ara per ara són tota una incògnita. D'altra banda, també va ser necessària la presència dels Bombers per tal de netejar la carretera en el seu punt afectat i apagar les bateries dels turismes, una cosa que sempre s'ha de fer per tal d'evitar un possible incendi en aquesta zona. 

Retencions a l'AP-7 i a l'N-340 a Tarragona

Aquest mateix matí, l'AP-7 ha generat un nou incident, encara que aquest no es tracta de cap accident ni hi ha persones implicades. Concretament, hi ha un carril tallat en sentit sud derivat de l'avaria d'un camió. Hi ha vuit quilòmetres de retencions a Vila-seca, on la congestió del trànsit s'està fent notar.

Com també està passant una cosa similar pel que fa a congestió del trànsit al Vendrell, a l'N-340 en direcció Tarragona. Des de Trànsit informen que la congestió es produïda pel gran fluxe de vehicles que hi ha a la carretera a hores d'ara, una cosa normal al tractar-se d'un dissabte al matí del mes d'agost. La gent aprofita les vacances o els dies festius per tal d'anar a la platja o a la piscina a relaxar-se amb els amics i la família i en una carretera nacional, amb un sol sentit en cada direcció, les cues es fan notar.