Detingut

Un home del Baix Ebre condemnat a 16 anys de presó per abusar de menors

Va abusar de tres menors, una de tres anys, durant l'estiu de l'any 2016

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de Tarragona ha sentenciat a presó a un home, resident al Baix Ebre que havia abusat sexualment a tres menors d'edat. L'home ha estat condemnat a 16 anys de presó per abusar de tres infants durant l'estiu del 2016. Segons informa el Diari de Tarragona, l'home condemnat va abusar a tres menors d'edat, un de ters anys i els altres de nou anys durant un estiu mentre els cuidava.

Un home del Baix Ebre abusa de tres menors

Els fets van tenir lloc durant l'estiu de l'any 2016 quan l'home del Baix Ebre va cuidar als tres fills d'uns amics, ja que aquests no se'n podien fer càrrec per motius laborals. Segons el Diari de Tarragona durant aquell estiu el condemnat els hi posava a la televisió  pel·lícules pornogràfiques. Fins a dues ocasions va realitzar tocaments  introduint la mà dins dels pantalons dels menors.

D'altra banda l'acusat a vegades també es va despullar completament de cintura cap avall en el sofà i manava als menors que li practiquessin tocaments a més, els hi comentava que si explicava tot el que estava passant, els menors podrien anar a «una presó de nens».

16 anys de presó i indemnitzacions a cada infant

Aquests fets es van donar a conèixer quan un dels tres infants va explicar-ho a adults, ja que comentava que havia vist als seus pares mantenint relacions sexuals i que feien el mateix que els vídeos que els hi posava l'home condemnat a presó.

L'Audiència Provincial de Tarragona ha sentenciat que aquest home està acusat d'abusos sexuals i que ha de complir una condemna de 16 anys i quatre mesos de presó. A més, haurà d'indemnitzar a cada víctima amb 5.000 euros per cadascuna pels danys morals i no es podrà acostar i comunicar-se  amb les víctimes durant mínim deu anys.

També et pot interessar: