Carles Porta

El programa 'Crims' de TV3 busca actors a Tarragona

L'equip de càsting busca diferents perfils

El programa de moda de TV3 busca figurants a la Ràpita i voltants. L'equip de Crims busca diferents perfils per participar en una gravació en aquest indret de les comarques ebrenques.

Concretament, busquen dones d'entre 30 i 40 anys amb un perfil específic. Han de tenir cabells arrissats rossos o castanys clar, amb mitja melena. També ha de tenir una complexió mitjana.

D'altra banda, també busquen homes de 30 a 50 anys de tota mena de complexions, sense especificar cap tret característic. A més, no és necessària experiència prèvia com a actriu o actor per participar-hi.

Les persones interessades en participar en el càsting de Crims han d'enviar un correu electrònic a casting@goroka.tv amb una foto de cos sencer, una de cos sencer d'esquena, una frontal de la cara, els dos perfils i de les mans.

Al mail que s'ha d'enviar, també s'ha d'indicar l'edat, la ciutat de residència i un telèfon de contacte. Una informació que ha d'estar present al correu per tal de facilitar les tasques de l'equip de càsting de Crims.