Ferit crític en un accident a la T-714, a Vinebre

Un turisme ha sortit de la via al punt quilomètric 13 i ha estat traslladat amb helicòpter a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona

Aquest divendres 13 de juliol, un vehicle ha sortit de la via a la T-714 a Vinebre. De resultes de l'accident, hi ha un ferit crític, el qual ha estat traslladat amb helicòpter a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

A més, la carretera ha estat tallada, segons ha informat Trànsit, i s'ha reestablert el trànsit vora a la una del migdia. L'avís s'ha donat poc després d'un quart de dotze del matí, i fins al lloc de l'accident  s'hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, una ambulància i l'helicòpter.

Ferit crític després de sortir-se de la via a Vinebre

Durant el matí d'aquest divendres 13 de juliol, passats un minut d'un quart de dotze del matí, el conductor d'un vehicle s'ha sortit de la via al punt quilomètric 13 de la carretera T-714 que uneix la població de la Ribera d'Ebre de Vinebre i la Torre de l'Espanyol.

De resultes de l'accident, l'home que conduïa el vehicle ha resultat ferit crític i ha estat traslladat amb helicòpter fins l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. A més, segons informa Trànsit, fins al lloc de l'incident s'hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, uan ambulància i l'helicòpter, que ha estat l'encarregat del trasllat.

En conseqüència de l'incident, la carretera ha estat tallada des de les 11.16 del matí fins a prop de la una del migdia.