Nou centre logístic de Freshly Cosmetic al polígon La Plana de Gandesa

Freshly Cosmetics posa en marxa el seu nou centre logístic de Gandesa

L'empresa de cosmètics ha invertit 5 milions d'euros en les noves instal·lacions que generaran un centenar de llocs de treball

Freshly Cosmetics ha posat en marxa el seu nou centre logístic a Gandesa coincidint amb la campanya del Black Friday que arrencarà el diumenge 20 de novembre. Les noves instal·lacions tenen 14.000 metres quadrats, amb una nau de nova construcció d'11.000 metres quadrats, al polígon La Plana de la capital de la Terra Alta.

L'empresa de cosmètica natural ha invertit 5 milions d'euros en aquest nou centre logístic que permetrà la companyia «escalar operacions fins als 200 milions d'euros». En quatre anys i mig d'activitat, Freshly Cosmetics ha aconseguit 1,2 milions de clients i està present en 36 països.

Al centre logístic de Gandesa es crearan un centenar de llocs de treball que van des de l'àmbit de la logística i la cadena de subministrament, fins a l'enginyeria i els nous projectes de creixement i expansió.

Les noves instal·lacions tenen una capacitat màxima d'expedició de 4.200 comandes cada hora

En els darrers anys la companyia ha ocupat fins a set naus del polígon de la capital de la Terra Alta i a finals de 2020 va apostar per construir un centre logístic a Gandesa. Les noves instal·lacions permetran unificar les operacions de magatzematge, manipulació i preparació de comandes en un sol espai, en què disposaran de fins a 120 àrees de preparació de comandes, uns 6.000 m² de magatzem i 800 m² d'oficines per al Freshly Team de Gandesa.

Amb tot això, el nou centre logístic permetrà una capacitat màxima d'expedició de fins a 4.200 comandes per hora, per a seguir el ritme de creixement a escala nacional i internacional. Les oficines centrals de la companyia continuaran estant a Reus, a Freshly Park, amb més de 1.500 m².

Miquel Antolin, cofundador i CEO de Freshly Cosmetics, ha explicat que «amb aquest nou centre logístic aconseguirem consolidar les nostres operacions logístiques per a gestionar el més d'1 milió de comandes anuals en els 36 països d'Europa, Amèrica i Àsia en els quals som presents».

Per la seva banda, Berta Vendrell, Logistics Project Manager de la companyia, ha afegit que «el nou centre logístic ens permetrà unificar les operacions, ens donarà més autonomia i ens estalviarà processos i temps, cobrint les nostres necessitats a mitjà termini».