Pla tancat d'una dona fent-se una prova PCR

Tortosa suma 26 grups escolars confinats després de la primera setmana de cribratges

Salut ha realitzat 1.880 PCR durant la primera setmana de cribratges | S’han detectat 41 positius

El Departament de Salut ha facilitat els primers resultats de la primera setmana de cribratges als centres escolars de Tortosa. Després de fer 1.880 PCR, segons la programació que s'havia establert, a l'Escola Remolins, l'Institut Cristòfol Despuig, el Col·legi la Consolació i el Col·legi Sagrada Família, hi ha hagut 41 casos positius, 1.833 negatius i resten 6 proves pendents. 

Aquesta setmana es realitzaran els cribratges  a l’Escola Ferreries, la Llar d’Infants Mare Natura, l’Institut Escola El Temple i l’Institut de l’Ebre. Les proves s'allargaran fins al 26 d'octubre, moment en què s'hauran cribrat tots els centres de la ciutat, incloent-hi el Centre de Formació d'Adults que comparteix amb l'Institut de l'Ebre. 

Grups escolars confinats

El Departament d'Educació ha informat que fins ara hi ha hagut un acumulat de 82 grups escolars en confinament, però actualment n'hi ha 23 que ja s'han desconfinat. 

A Tortosa, des de l'inici dels confinaments escolars s'han sumat 50 grups, més 1 del Verge de la Cinta que corresponen a l'EMD Campredó.  D'aquests, els 8 primers ja estan desconfinats, mentre dels 42 restants n'hi ha 26 fruit dels cribratges massius a centres educatius. Es distribueixen en 13 del Col·legi Sagrada Família; 5 del Col·legi Consolació; 5 de l'Institut Cristòfol Despuig; i 3 de l'Escola de Remolins.