Imatge d'un raig al Delta de l'Ebre.

Un home traslladat d'urgència a l'hospital en caure-li un llamp a Amposta

L'han traslladat a l'hospital de la Vall d'Hebron

Les pluges no donen treva a Catalunya i la jornada d'aquest dissabte ha deixat un nou ferit greu a Amposta. Un home ha hagut de ser traslladat d'urgència a l'hospital de la Vall d'Hebron.

L'home ha quedat ferit de gravetat aquest dissabte a la tarda després de rebre l'impacte d'un llamp en una platja del Delta de l'Ebre. Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), l'avís del succés s'ha rebut a les 18.07 hores a la platja dels Eucaliptus, a cavall entre les poblacions d'Amposta i Deltebre.

La víctima estava pescant a la zona quan ha rebut l'impacte del llamp. Tres ambulàncies del SEM s'han desplaçat al lloc i han evacuat el ferit en estat greu a l'Hospital de la Vall d'Hebron.

Una tempesta amb abundant aparat elèctric ha descarregat amb força aquesta tarda al Delta de l'Ebre amb registres destacats com els 31 litres d'Amposta o els 22 litres de l'Illa de Buda, segons dades de les estacions del Meteocat.

Problemes amb el subministrament elèctric a Reus

Si bé l'home ferit es tracta de l'incident més inesperat de la jornada, no ha estat l'únic afectat per la forta tempesta d'aquest dissabte. 

▶️ El vídeo de la setmana

La tempesta ha anat avançant de les Terres de l'Ebre fins al Camp de Tarragona, afectant especialment al Baix Camp. Reus ha estat un dels municipis que ha patit el temporal a causa de problemes amb el subministrament elèctric. 

«Manca subministrament elèctric per avaria de mitja tensió a Reus amb 5.278 abonats afectats», han expressat des de Protecció Civil. No s'ha pogut restablir la normalitat fins cinc hores després.