Imatge de l'incendi que ha tingut lloc durant la matinada del dimarts, 12 d'octubre, en una nau d'Amposta

Ensurt a Amposta: Cremen camions i diverses màquines en una nau industrial

El foc no ha afectat les naus dels costats

Nit moguda a Amposta. Un total de nou dotacions dels Bombers continuen treballant aquest dimarts al matí en l'incendi d'una planta de reciclatge que crema des d'ahir a la nit al polígon industrial de Tosses, a Amposta.

El cos de Bombers, que va rebre l'avís a un quart de deu de la nit, ha aconseguit contenir les flames durant la nit perquè no afectin les naus adjacents. El foc ha cremat camions i maquinària.

Concretament, i segons el cos dels Bombers de la Generalitat, han cremat dos camions, tres toros, una retro giratòria i diversos palets de papers i material reciclable. Les naus adjacents, però, no han patit cap mena de dany material. Només ha quedat afectat, per radiació i temperatura, l’exterior d’una altra nau.

Al lloc també s'hi van desplaçar ahir a la nit agents del cos de Policia Local per ajudar amb les tasques de seguretat. L'Ajuntament ha fet un comunicat en què demana a la ciutadania que eviti acostar-se a la zona on s'ha declarat l'incendi.

Cal destacar que, a les dues del migdia d’aquest dimarts, els Bombers continuen treballant al lloc del succés amb fins a nou dotacions.