Crema l'exterior d'un habitatge i part d'un cotxe a Deltebre

L'incendi, que ja s'ha pogut sufocar, ha cremat brossa i el fum ha afectat l'interior de la casa

Pels volts d'un quart de dues de la tarda, els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís d'un incendi a l'exterior d'un habitatge a Deltebre, a la comarca del Baix Ebre. Segons ha informat el mateix cos de bombers, el foc ha cremat brossa i el fum ha afectat l'interior de la casa, situada al número quaranta-sis del carrer de la Sénia.

Las flames cremen part d'un cotxe

Per la seva part, les flames també han afectat un turisme que estava estacionat, just davant de l'immoble. El vehicle ha cremat parcialment i, afortunadament, les flames no han provocat grans danys materials, ni personals.

Agents dels Bombers han acudit immediatament al lloc dels fets, on hi han treballat fins a tres unitats. El foc s'ha donat per extingit cap a tres quarts de tres de la tarda i els serveis d'emergència han ventilat l'habitatge. Alhora, s'ha remullat la zona per evitar qualsevol revifada.

Incendi a Tortosa

Dilluns, 9 de juliol, un incendi va cremar a la zona de Montaspre, al terme de Bítem, una entitat de població adscrita a la ciutat de Tortosa. Al lloc dels fets hi van acudir deu dotacions aèries dels Bombers de la Generalitat i deu unitats terrestres. El foc, que es va desencadenar cap a un quart de sis de la tarda, va afectar una zona de difícil accés, on és impossible arribar per carretera. Amb això, els bombers van haver de ser traslladats en helicòpter, fins a l'origen de les flames.

Després de dur a terme les tasques d'extinció i d'apagar les flames —ja pels volts de les nou del vespre—, l'incendi va considerar-se extingit. En total, van cremar uns tres-cents metres quadrats de vegetació, segons les informacions del cos de bombers.