Keila García, la noia d'Amposta que triomfa a 'La Voz'

L'ampostina va cantar la cançó 'Lost on You' de la cantant LP | Formarà part de l'equip de Pablo López

Acompanyada del seu violoncel,  la cantant d'Amposta Keila García va posar la pell de gallina als quatre 'coaches' del programa musical 'La Voz', que va donar el tret de sortida aquest dilluns a Antena 3. Entonant la cançó 'Lost on You' de l'artista americana Laura Pergolizzi, més coneguda com a LP, l'ebrenca va fer girar la cadira als quatre 'coaches' del programa.

Des d'Amposta a 'La Voz' amb 'Lost on You'

L'objectiu era fer girar una de les quatre cadires dels 'coaches' de 'La Voz' per seguir en el programa, però Keila García va aconseguir que es giressin tots quatre. Va fer posar la pell de gallina a cantants de talla mundial com Antonio Orozco, Paulina Rubio, Pablo López i Luis Fonsi, i tots quatre van voler que la veu de l'ampostina estigués present en el seu equip. 

La cantant d'Amposta, Keila García va fer posar la pell de gallina amb la cançó 'Lost on You'
La cantant d'Amposta, Keila García va fer posar la pell de gallina amb la cançó 'Lost on You' | Youtube

Una veu senzilla, amb una versió molt intima del tema, cantant amb els ulls tancats i plena de detalls acompanyada del so del seu violoncel. No és gens fàcil impressionar als quatre 'coaches' de 'La Voz' i, està clar, que  només grans veus que participen en aquest concurs de talents musicals, ho aconsegueixen  i, Keila García ho va fer cantant 'Lost on You'

A dalt de l'escenari, la cantant d'Amposta va haver d'escollir per formar part de l'equip d'Antonio Orozco, Paulina Rubio, Pablo López o Luis Fonsi. Una tasca gens fàcil, ja que tots ells són estrelles de la música actual. Tots ells van intentar fer decantar a Keila García i la seva impressionant veu al seu equip, però, finalment, va triar formar part de l'equip de Pablo López.

Keila García participarà al concurs 'La Voz' a l'equip de Pablo López
Keila García participarà al concurs 'La Voz' a l'equip de Pablo López | Youtube