Els responsables de Mercadona i el Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona amb els llegums cuits que ha lliurat la companyia

Mercadona lliura més d'11 tones de llegums cuits a la delegació ebrenca del Banc dels Aliments de Tarragona

La companyia valenciana també ha donat 7.920 unitats de crema d’ametlles a la seu reusenca de l'entitat benèfica

Mercadona ha lliurat aquest dimarts 11.390 quilos de llegums cuits (llenties, cigrons i mongetes) a la delegació ebrenca del Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona. Paral·lelament, la companyia valenciana ha lliurat 7.920 unitats de crema d’ametlles a la seu del Banc dels Aliments ubicada a Reus.

Aquestes dues donacions se sumen a la realitzada el passat 26 de maig, en què es van lliurar 13.500 litres de llet sencera. A aquestes donacions, cal afegir que Mercadona lliura diàriament aliments als menjadors socials de les comarques de Tarragona que es troben oberts en aquests moments i amb els quals col·labora habitualment. Fins al dia d'avui, la companyia ha entregat 127.550 quilos de productes de primera necessitat.

Mercadona ha donat 536 tones d'aliments des de l'inici de la pandèmia

La donació d'aquest dimarts s'inclou en el marc de l'actuació que la companyia està realitzant davant la situació excepcional ocasionada per la Covid-19. En total, des del passat 27 de març, Mercadona ha lliurat 536.000 quilos d'aliments a entitats i organitzacions benèfiques de Catalunya. En els productes entregats s'inclouen llet, llegums, carn i peix fresc, fruita i verdura, iogurts i postres làctics, pa de motlle, cereals, i sucs i batuts refrigerats, entre d’altres.

Amb aquestes accions, Mercadona dona resposta a la crida feta pels bancs dels aliments i reforça les donacions per ajudar a pal·liar, en la mesura del possible, les demandes de les persones més necessitades. En aquest sentit, el coordinador de la delegació ebrenca del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray, ha agraït la donació, assenyalant que «avui hem rebut de Mercadona més d’11.000 quilos de llegums cuites, que serviran per ajudar a les famílies més necessitades del nostre territori».

La importància de «treballar junts»

Ologaray ha assenyalat que «Mercadona ha fet avui una donació molt important que servirà per ajudar a posar el plat a taula de les famílies més necessitades de les Terres de l’Ebre, i això diu molt dels valors d’aquesta cadena de supermercats». El coordinador de l'entitat ha afegit que «aquest és un exemple més de la importància de treballar junts, perquè si les entitats socials, les empreses, les administracions i els particulars treballem junts, no només sumem esforços, sinó que multipliquem resultats».

Per la seva banda, la directora de Relacions Externes de Mercadona a Tarragona, Beatriz Feced, ha agraït «la tasca que estan duent a terme les entitats socials com el Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona». Feced ha posat de manifest que «amb aquesta nova donació s'han lliurat ja 536 tones d’aliments a diverses entitats i organitzacions benèfiques d’arreu de Catalunya per ajudar a pal·liar, en la mesura del possible, les demandes dels col·lectius més desfavorits».